Annonsera hos Ladies Circle

Annonsera hos Ladies Circle

Låt mig och 1 800 andra medlemmar blir era kunder!
– annonsera här på hemsidan eller som medlemserbjudande!


KUNDPROFIL LADIES CIRCLE
Vem är eLCa?
Hon är en aktiv kvinna mitt i livet, med stort nätverk och som är mycket engagerad i sina relationer. Yrkeskarriären varierar från sjuksköterska, lärare och marknadschef till egenföretagare. Många har barn och hon bor ofta i villa. Hon har många intressen; exempelvis resor, skidåkning, golf, inredning, god mat, dryck och mode.

Medlemserbjudande
From hösten 2012 erbjuder Ladies Circle Sverige möjligheten för företag att vara med i våra medlemserbjudanden. Detta erbjudandebrev distribueras via e-post till våra ca 1 800 medlemmar en gång per månad. Vår önskan är att denna möjlighet ska gynna båda parter – ni som annonsör får synas i en direkt inriktad marknadsföringskanal till en relativt låg kostnad och våra medlemmar får ta del av era fina erbjudanden.

Erbjudandet bör vara ett paket eller en specifik vara med minst 25 % rabatt på ordinarie pris. I annonsen ska det tydligt framgå bokningskod eller annat förfarande för att få tillgång till erbjudandet.

Ett företag som har varit med i ett av dessa erbjudanden är Ankasrum, ett företag som startades 1940 i den småländska bruksorten Ankarsrum. Ankarsrum 8 RTHur kom det sig att ni valde att annonsera via medlemserbjudande till LCs medlemmar?
Vi valde att göra ett medlemserbjudande till LCS (Ladies circle Sverige) då vi anser att LCs medlemmar är en köpstark målgrupp. Det är kvinnor, småbarnsmammor, matmedvetna/intresserade tjejer som med största sannolikhet bör ha stor användning för vår maskin. Den perfekta presenten till mannen som jagar, då du även kan mala ditt kött i den. Vår produkt har en bred målgrupp.

Vad har detta gett ert företag?
Annonseringen har gett stor medvetenhet om den enda svensktillverkade kvalitets köksassistenten som finns på marknaden idag.

Sålde ni som ni hade förväntat er?
Det var många som nappade på erbjudandet, så det är kul.

Skulle ni kunna tänka er att rekommendera för andra företag att vara med som medlemserbjudande el att annonsera på LC?
Jag skulle absolut rekommendera andra företag att annonsera/ge medlemserbjudanden till LCs medlemmar. 

Tack säger vi till Patricia Thörnwall
, Sales Manager på Ankarsrum Assistent AB.

Har du frågor eller vill annonsera? Kontakta vår marketing manager, Elisabet Melin, via e-post mm@ladiescircle.se