April – nu kommer vårkänslorna!

Tidig påsk och en bitande kall mars…ingen vidare kombination tycker jag. För två år sedan målade jag om huset under påsklovet – i bikini! I år blev det mer av inomhusaktiviteter. Men nu kommer i alla fall äntligen april och kanske lite mer sol och värme, hoppas jag.

LC138 Göteborg under deras 25-årsjubileum i samband med att de arrangerade DM 3 den 16 mars

Eldslukare under stadsvandring i Visby, arrangerad under DM 6 av LC 20 Visby

Mars har varit en intensiv period ur LC-perspektiv. Några distriktsmöten ägde rum redan i februari, men de flesta i mars. Jag hoppas att ni har besökt minst ert eget och kanske till och med flera, som jag och flera andra i huvudstyrelsen har gjort. Jag har i år besökt andra distrikt än förra året och det är verkligen roligt och spännande att se hur vi gör saker både lika och olika. Jag har njutit av såväl intressanta möten som av härliga fester ihop med många medlemmar.

I och med att april tar vi går vi också in i det nya räkenskapsåret. Bokslutet är precis avklarat och nu kommer vi att ägna april åt att fortsätta förberedelserna inför RM. Ni som har varit på DM och lämnat förslag och idéer vet att vi har en del att fila på fram till dess att kallelsen ska ut inför riksmötet!

Trådgården hemma är nu återställd, eller, något sånär i alla fall. Hittills har allt gått enligt min plan. Så nu hoppas jag att den där uteplatsen snart börjar ta form. Förberedelserna inför RM kan jag nog inte sitta och jobba med på den, men sedan, när RM är över – då hoppas jag att värmen och solen har kommit på allvar. Till dess ska jag njuta av allt som LC och våren har att erbjuda!