Årets Power eLCor (distrikt 4–6)

Med vår RO Hilles motto We empower ville vi i år lyfta fram tjejer i vår organisation som anammat detta lite extra. Alla fick nominera tjejer till sin DO och distriktets Power eLCa korades på respektive DM.

 

D I S T R I K T  4

Liza Manestam, LC13 Jönköping – Liza är en mycket uppskattad vän och syster. Hennes kärlek till familj, till ”nästan”, LC och speciellt till LC13 lyser igenom allt hon gör! Hon ”ser” alla och får de att känna sig välkomna. Hon ställer alltid upp och fixar och kommer med massa idéer om vad vi kan hitta på eller hur vi kan utvecklas som klubb. Hon har engagerat sig så mycket under sina snart 12 år i LC t.ex. som shoppa, musikhjälpen, Lindexsamarbete, Marketing Manager, DO och initiativ i sin egen klubb LC13 och HS och inte minst all den energi och ”boost” hon ger genom nystartade LC-podden. Liza, Om du visste hur mycket power du ger oss! Vi vill ge dig lika mycket power tillbaka!!

 

D I S T R I K T  5

Cecilia “Sissi” Hedborg, LC118 Åmål – Hon tog min plats som ordförande detta året för att jag var sjukskriven. Detta trots att hon har hela livet fullt som ensam med 4 barn. Hon har med hela sin själ tagit sig an ordförandeskapet och detta med bravur. Hon sätter aldrig sig själv i främsta rummet utan fixar så alla andra får det bra, både i LC och privat. Hon engagerar oss andra i saker som gör denna världen till en bättre plats men det är alltid hon som gör det största arbetet med samordning av alla dessa insamlingar m.m. Hon är POWER!

 

D I S T R I K T  6

Sofie Edin, LC116 Östhammar – Hon är alltid glad oavsett! Hon är bra på att se andra och få andra att känna sig välkomna och bekväma. Hon är rolig och lite galen, bjuder på sig själv. Trots att vi vet att hon har det tufft på hemmaplan så har hon ändå kommit till våra möten med otrolig energi!