Årets Power eLCor (distrikt 10–13)

Med vår RO Hilles motto We empower ville vi i år lyfta fram tjejer i vår organisation som anammat detta lite extra. Alla fick nominera tjejer till sin DO och distriktets Power eLCa korades på respektive DM.

 

D I S T R I K T  10

Titti Walterum, LC70 Skövde Inte nog med att hon är KOMess och stärker alla på KOM, så har hon under det här verksamhetsåret organiserat regelbundna stärkande LC-luncher i klubben för oss som jobbar i centrum alternativt har möjlighet att komma hemifrån vid lunchtid. Luncherna styr hon upp föredömligt med bordsplacering och lite olika quizfrågor för LC-allmänbildning etc. 

Så skönt att få komma ifrån stressig vardagstillvaro och tanka energi på lunchen och det har stärkt vår klubbgemenskap efter flera nya inval.

 

D I S T R I K T  11

Annette Garcia, LC34 SödertäljeHon valdes in i klubben vid upptakten 2017 och har sedan dess visat engagemang och intresse som smittar av sig på oss andra i klubben. Hon är en person med mycket driv och idéer men är samtidigt empatisk mot andra som inte mäktar med att hålla samma tempo.

 

D I S T R I K T  12

Malin Pärlbäck, LC35 Ängelholm – Hon beskrivs av sina klubbisar som att det inte finns någon mer självklar att nominera till Årets Empower-eLCa än denna kvinna. 


Förutom att hon är en grymt stark kvinna som trots många motgångar i livet alltid sträcker ut en hand med värme, stor omtanke och ett leende på läpparna och hon har ett hjärta av renaste guld. Ibland så mycket att hon glömmer bort sig själv!

Årets eLCa är de hjärtan som LC bygger på personifierad. Hon ställer upp i både stort och smått. Hennes omtänksamhet, värme och positivitet, får oss alla att vilja bli bättre människor – She Empower!

 

D I S T R I K T  13

Hanna Möllerström Hedström, LC132 Varberg Hon motiverar och peppar i alla lägen och finns alltid tillgänglig för stöd och tröst när det är det man behöver. Hon är väldigt engagerad i klubben och dess driv framåt och engagerar sig både lokalt i den egna styrelsen men nu senast också nationellt. Som ett smakprov på vad hon gör för oss får ni gärna följa: #lc132varberg

Kolla in Empower-adventskalendern hon la upp under december – helt fantastiskt!! Nya kloka ord varje dag! Hon  är bara BÄST!