Årets Power-eLCor (distrikt 1–3)

Med vår RO Hilles motto We empower ville vi i år lyfta fram tjejer i vår organisation som anammat detta lite extra. Alla fick nominera tjejer till sin DO och distriktets Power eLCa korades på respektive DM.

 

D I S T R I K T  1

Maria Frejd, LC94 Höllviken När jag tänker på power tänker jag på Maria. Hon är en fantastisk kvinna som inte bara öppnar upp sitt hem för mig, utan för hela jäkla Sverige. Genom sin positiva energi är hon alltid med och sprider glädje både på plats och på distans. Hon ställer upp, både för oss i organisationen och för de som behöver hjälp.

Maria empower alla i sin omgivning med sin otroliga värme och ovillkorliga kärlek. Hon är inte bara en glädjespridare som alltid har nära till skratt, alltid har ett peppande ord när det behövs och är generös med kramar.

Maria är en sann inspiration nu när hon också har följt sin dröm och lever på sin paradisö under några månader tillsammans med sin familj. Men som den underbara människa hon är så ligger hon inte bara och latar sig på stranden. På samma sätt som hon hela tiden ger tillbaka här i Sverige så gör hon det samma för lokalbefolkningen i Thailand.

Maria är otroligt generös och givmild och tvekar aldrig för att öppna upp sitt hem när man låst sig ute eller för en förfest med 80 + eLCor och äRTor.

Maria är en sann inspiration som hjälper andra, peppar och stöttar, men också stärker sig själv genom att följa sina drömmar.

 

D I S T R I K T  2

Mikaela Jörgensdotter, LC51 Ronneby – Mikaela har varit en stor stöttepelare för hela klubben under året och verkligen varit en syster som ställt upp i alla lägen. Mikaela är även en stor förebild ute i distriktet och har verkligen anammat circlingen både i och utanför distriktet.

 

D I S T R I K T  3

Ulrika Tehler, LC104 Kungsbacka Den främsta empower-kvinnan i landet (inte bara i D3) heter Ulrika! Ulrika Tehler! Hon är allt: snäll, j-ligt stark, modig, rak, godhjärtad, engagerad och en otroligt bra vän!

Hon började i LC104 för något år sedan och hon ”had me at hello”. Hon hade oss alla ”at hello”. Ulrika har alltid ett stärkande ord för oss var och en i klubben, hon kommer ihåg födelsedagar och andra roligheter men är också där när livet är jobbigt. Och hon är verkligen DÄR! Hon kommer och knackar på, tar sig tid, bryr sig om! Och inte bara mig och oss i klubben utan också andra – de som inte har det vi har, de som har det för j-la tufft. Hon ger även dem mer än många av oss ger till sin närmsta familj! Hon bara är sådan! Och så är hon stark – den starkaste kvinna jag känner! Hon har armmuskler som värsta bamsen!

Ulrikas motto borde vara: ”Är en stark måste en vara snäll!”