Årets viktigare möte, riksmötet i Åre

Så har då årets viktigaste möte ägt rum, riksmöte (RM), denna gången i fantastiska Åre, med temat en äventyrlig sällskapsresa.

Vi var ett gäng som flög från Malmö på torsdag morgon, till Östersund, via Arlanda. Vi var så många på flyget från Ladies Circle men också vår broderorganisation Round Table, att flygpersonalen uppmärksammade det i högtalaren. Eller Round Circle som vi blev kallade. Vi syntes iallfall, vilket var ett av vår riksordföranden Jennys motto detta året, att synas utåt.

Väl framme på Holiday Club i Åre var det raka vägen in till vårt sista huvudstyrelsemöte där vi bl.a. går igenom våra rapporter och röstar fram årets eLCa.
Efter mötet en snabb uppfräschning innan det är dags för middag och dans långt in på småtimmarna.

På fredagen hade jag valt aktiviteten afterski eftersläpp vilket gjorde att jag kunde ta det lugnt på förmiddagen. Det fanns många spännande aktiviteter att välja på. Vilket ös det var på afterskin! Gickhur bra som helst att gå på afterski utan att ha åkt skidor. På kvällen var det invigning och homeparties.

Lördag blev en tidig morgon för att ladda inför årets viktigaste möte. Allt flöt på bra och vi höll tidschemat. Trots allt mycket som ska avhandlas. Jag delade ut priser i artikeltävlingen och vill tacka alla som bidraget till trevlig läsning och hjälpt till att fylla på med artiklar till hemsidan.

Dagen slutade med en härlig bankett, god mat, gott sällskap och såklart dans på stolarna.

Vill än en gång tacka Liselotte och Östersund för ett fantastiskt arrangemang!

Anette Kulas
Redaktör 16/17
LC7 Hässleholm