Auktionen där ingen ville fynda

Auktionen där ingen ville fynda

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Tänk vilken genomslagskraft en film kan ha! Filmen Talita handlar om en liten flicka som får hjälp av Operation Smile, är en av anledningarna till att vi i Ladies circle 116 Östhammar valde just Operation Smile som förmånstagare när vi genomförde vår välgörenhetsauktion. Samma film låg delvis säkert också bakom den genorisitet som vi under auktionskvällen fick uppleva. Filmen hittar ni här, http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4nUkE1moT-g

Den 20 november 2013 genomförde vi för fjärde året vår numera lokala och välkända välgörenhetsauktion. Lokala företag, föreningar och privatpersoner skänkte drygt 200 olika objetk, allt från spolarvätska och raggsockar till julbord och turridning på islandshästar. Vi kunde också, för första gången, ha ett stort lotteri med över sextio vinster. Förutom denna genorisitet blev vi som vanligt också sponsrade med lokal, snittar, alkoholfritt bubbel och professionella auktionsutropare.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKvällen blev en succé! 110 personer fanns på plats och en av dem var Operation Smiles insamlingsansvarige Johan Norrby, som berättade om organisationens arbete och visade filmen Talita.När sedan auktionen drog igång var det ingen som var inställd på att fynda. Istället bjöds det friskt till höger och vänser. 500kr för en honungsburk, likamycket för två hamburgermeal, 700kr för en kolbullepanna och 340 kr för två biobiljetter. När kvällen var summerad och alla intäkter hopräknade hade slutsumman landat på 76 540kr. Det är vi oerhört stolta och glada över att kunna överlämna till Operation Smile.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi är också glada över att det i år var flera eLCor från andra klubbar i distriktet som kom och bidrog med både glatt humör och höga rop. Ett särskilt tack till DO 6 Helen Johansson som vi vet hade pushat för besöket hos oss.

Ladies Circle 116 Östhammar