Black n’ Stylish-fest med LC43

Black n’ Stylish-fest med LC43

Lördagen den 16 november var det äntligen dags för vår stora fest i Västervik! Vi väntade oss närmare 90 gäster på kvällen och förberedelserna började klockan 10.00.
10 tjejer ur LC43 (vanligtvis 13 men resterande var iväg på andra trevligheter) samlades i festlokalen för att duka, fixa vin, musik och allt annat ”småpill” inför kvällen. Förberedelserna gick bra och vi kände oss alla riktigt laddade inför festen.

Kl. 17.00 samlades vi i klubben snyggt piffade i svarta klänningar och rosa afroperuker.

DSC_0480Kvällens tema ”Black n’ Stylish” innebar att vi fick en massa finklädda gäster men vad gästerna inte visste när de anlände var att vi hade satt en ”twist” på kvällen, nämligen en baklängesfest! De möttes av fejkspyor och tomma ölburkar, vi tackade för en trevlig kväll och sa att vi hoppades ses igen. Som välkomstdrink fick de varsin Resorb (och ett glas bubbel) och när middagen började bjöds de såklart på desserten först. Upplägget var mycket uppskattat och det var många som kliade sig i huvudet innan de förstod vad som stod på.

DSC_0511Mellan varmrätt och förrätt (varmrätt och dessert i vanlig ordning) var det dags för vår charityauktion! Vi hade en fantastisk auktionsutropare, Pelle, som lyckades få alla våra fina priser sålda. Det auktionerades bland annat ut blomsterarrangemang, hotellfrukostar och en tavla från en lokal konstnär och före detta eLCa – allas vår Liz Petterson som även designat bland annat LC-väskan!
Ambitionen var att slå föregående års auktion då vi fick in dryga 8 500 kr, detta slog vi MED RÅGE! Över 24 000 kr lyckades vi samla in och jublet visste inga gränser när auktionen avslutades. Ett förslag på ytterligare ett pris kom in – ingenting – och Pelle marknadsförde priset bra genom att sälja in det som ”något du slipper bära hem” och ”ingenting du kommer glömma kvar”. För detta eminenta pris fick vi in fantastiska 1 500 kr. Vilken auktion!!

Efter auktionen avnjöt vi en fantastisk förrätt och sedan fortsatte festandet hela natten lång. LC 43 Västervik tackar för en helt otrolig kväll och uppmuntrar alla klubbar att prova detta roliga arrangemang!