Champagnekryssning

img_9574Så kom då äntligen dagen då vi i LC 79 Norrtälje skulle få dra till sjöss med bubblor igen och för att andra året i rad anordnande vår Champagnekryssning!
I år var vi lite extra stolta då vi fått äran att mottaga priset Friendship cup på Riksmötet i Värnamo, såå kul! Tack!

Vi startade upp med att klubben samåkte från Norrtälje till Stockholm och Viking terminalen där vi mötte upp våra fantastiska 76 st passagerare som fick hyttnycklar, frukostbiljetter samt biljett för entré till champagnemässan. Våra kära vänner från LC, Round Table, Old Tablers och Tangent runt om hela Sverige hälsades varmt välkomna med möjlighet att köpa lotter till förmån för Love Nepal med fina lotteripriser img_9570så som smycken från Edblads, en slottsweekend på Rånäs slott och presentkort på valfri resa från Norrtälje resebyrå mm. Behöver jag säga att lotterna hade strykande åtgång?

Efter att vi bordat Ms Viking Cinderella med ett leende på läpparna var det dax för första gemensamma bubblet i form av en fördrink, bubbligt värre såklart. Vi samlades i conferencen för en skål
och sedan blev det då äntligen img_9567champagnemässa med massor av provsmakning och inköp av champagne och andra smarriga drycker! Snacka om lyxigt!! Bubbligt glada blev det sedan piff i hytterna för att dra till vidare till resturang Seaview och avnjuta en 3-rätters middag i bubblande trevligt sällskap med lotteridragning och minst fyra lyckliga vinnare! När vi alla var nöjda, glada och belåtna styrdes det sen mot dansgolvet för att svänga våra lurviga hela natten lång med alla fantastiska vänner! Var nog en och annan som hade lite ont i håret dagen efter vid frukosten men det var det värt! Några av oss ville ha mera bubblor, vissa gick på spa och andra körde mera mässa. Vid 15-tiden la vi lagom möra till vid Stadsgårdskajen för en vidare resa hem.

Och jag som kassör kan mycket stolt presentera resultatet av lotteriet, 18.180:- till Love Nepal! Så bra jobbat alla och vi i LC 79 Norrtälje hoppas att vi syns igen nästa år på champagnekryssningen så vi kan tangera det resultatet, eller hur?!

Anna, LC 79 Norrtälje