”Det du inte längre kan förneka”

”Det du inte längre kan förneka”

Nu är den äntligen klar ”Det du inte längre kan förneka”, boken som vi i LC7 har hjälpt Lotta med att förverkliga.  Boken skrev hon för att bearbeta sina upplevelser och känslor efter att ha levt i fyra år med en man som misshandlade henne.

lottas bok– Fan ditt jävla äckel, det fattar du väl att jag inte vill ha någon mat när jag kommer hem så här sent! Jag fattar inte vad du har bakom hjärnbarken, ditt jävla dumhuvud!

– Men, jag visst inte… Oves knutna hand träffade henne med all kraft i magen. Hon tappade luften och sjönk ihop på golvet.

– Du vet ju för fan inget alls, ditt förbannade luder, skrek Ove åt henne och sparkade henne hårt i ryggen, där hon låg på golvet. Hon kröp ihop i fosterställning av ren instinkt som hon gjorde när Ove var arg. Ännu en kraftig spark träffade henne i ryggen.

Detta är Lollos självupplevda berättelse om livet tillsammans med sin ”drömprins”. Den är inte skriven för att väcka sympati eller ömkan, utan för att belysa ett av våra största samhällsproblem. Lollos fall är inte unikt, snarare vardag i vårt samhälle. Alla känner vi någon som har det som Lollo.

Du kan beställa den genom oss i LC7 och hela överskottet går oavkortat till SKR.  Den kostar 200:- + porto 42:-  Vi kan även leverera direkt på Riksmötet i Landskrona. Vi kommer att ha ett fåtal extra böcker med oss dit, så chansa inte, utan beställ innan.

Skicka ett mail till lc7hassleholm@gmail.com med uppgift om ditt namn, leveransadress och antal ex (sambeställ gärna inom klubben).

Betala in till LC7 klubbkonto i SEB 5683 002 985-6. OBS! märk inbetalningen med de två första bokstäverna i förnamn och efternamn, samt klubbnummer.
Exempel Therese Christersson LC121 blir thch121.

Susanne & Malin
LC7 Hässleholm

hämta