DM-säsongen går mot sitt slut!

Som vanligt så lider DM-säsongen mot sitt slut under de sista dagarna i mars! Utifrån de bilder jag har sett på Facebook och Instagram så verkar vi ha haft kul från norr till söder. Afternoon tea och fifty shades of green är några av de aktiviteter och teman som har synts i våra sociala medier. Själv var jag med på DM med 70-talstema i distrikt 1. 70-talet var nog inte det snyggaste av decennier när man ser på det såhär i backspegeln. Själv hade jag en beige, blommig klänning, hårband och en (låtsas-)cigarett för att skapa den där ”rätta” känslan av rökning under köksfläkten…

Efter distriktsmöten är det dags för uppladdning inför RM. Du har väl anmält dig till årets fest? Borlängeklubbarna jobbar hårt för att ge oss ett fantastiskt event och jag ser verkligen fram emot att se så många som möjligt av er där. Du vet väl att även gäster och partners är välkomna med? Sista anmälningsdatum är 31 mars, så än är det inte för sent! Kallelse samt handlingar till RM skickas ut fyra veckor innan mötet. Det kommer även att läggas ut på medlemswebben. Innan dess är det dock några deadlines som jag vill påminna om:

  • 31 mars – nominering av nytt charityprojekt
  • 1 maj – nominering till årets eLCa samt Friendship cup
  • 5 maj – anmälan av event till nästa års stora grej, LC-touren. Mer info om vad det är hittar du i senaste numret av vår återuppväckta medlemstidning Eliza som finns på hemsidan.

 

Avslutningsvis så vill jag tipsa om att det finns en nätverksgrupp på LinkedIn som heter ”Business eLCa”. Den är öppen för alla eLCor och PM:are som vill vara med.

Glad påsk!
Hille