F som i februari!

F som i förkylning, försäkringskassan, frusen och feber…men också som i förhoppningar, frestande fettisdag, friskluft, förberedelser av föreningsaktiviteter, fjällsemester och firande av LCI-dagen! Välkommen till fantastiska februari!

Även om försäkringskassan och alla småbarnsföräldrar förbereder sig för den stora sjukmånaden ”vabbruari”, så finns det mycket att glädjas åt också! Den inledande januari har varit intensiv för LCS huvudstyrelse och då särskilt för mig och Therese, som har haft olika uppdrag inte mindre än tre helger under årets början. I går kom vi hem från Mid Term Meeting i Riga och nu ska vi istället hålla oss hemma ett tag och förbereda den period av distriktsmöten som väntar. Först ut är distrikt 7 och 9 under vecka 8, medan distrikt 6 avslutar den 23 mars.

Innan DM drar igång den 16 februari infaller ju den så kallade LCI-dagen den 11 februari. Vi brukar inte fira den så storslaget, men håll gärna utkik på webben.  Gör ni något speciellt för att fira? Hör då gärna av er till Elisabeth och låt oss andra veta vad ni gjort genom en artikel på hemsidan.

Många av er har redan njutit av vintern i Sälen under t.ex. v 5, men ni som har det och annat roligt framför er; ha en fantastisk februari!

Vinterhälsningar, Malin