Januari-ljus!

Nu återvänder ljuset mer och mer för varje dag och det är dags att efter decembermyset och frosseriet ta tag i livet igen… Kanske har du lagt ett nyårlöfte? Eller kanske inte? Oavsett vilket så är januari en tid då i alla fall jag känner inspiration och vilja att ta tag i diverse projekt. Och en tid då det känns kul att få komma igång med LC igen efter ett juluppehållet.

För mig, de i presidiet och resten av HS börjar nu en intensiv period. Vi har redan rivstartat med ett första presidiemöte. Jag, sekreterare Anna och kassör Katharina träffades med vice ordförande Therese hemma hos henne för ett två-dagars möte i slutet av förra veckan. Arbetet just nu handlar mycket om förberedelser av olika slag. Vi planerar HS 3 i Ronneby, MTM i Riga, alla DM under våren, bokslutet i mars och faktiskt också riksmötet i Lycksele i juni!

På hemmaplan ska jag inleda LC-terminen med en sprakande fest på fredag! Jag räknar kallt med att resten av våren sedan fortsätter i samma stil.  Halva mitt år som riksordförande har gått och jag ser mycket fram emot en vår full av aktiviteter under min ”sista” termin. Jag hoppas naturligtvis att du ser fram emot våren så som jag gör och att du fortsätter circla, låter dig inspireras och att du sprider ringar på vattnet!

 

Jag önskar dig en skön uppstart på det nya LC-året!