Klädbytardag där alla är vinnare

Klädbytardag där alla är vinnare

För sjunde gången anordnade LC 155 Hjo Guldkroken en klädbytardag. Genom åren har vi skänkt över 87 500kr till olika välgörenhets organisationer samt mängder av kläder och leksaker till barnhem nere i Polen via Polenhjälpen.

klädbytardagDe senaste gångerna har vi valt att skänka pengarna till Kvinnohuset Tranan i Skövde. På plats har vi även haft representanter från kvinnohuset som kunde berätta om deras verksamhet för de som var nyfikna. Denna gång inbringade som vanligt massa kläder och leksaker till Polenhjälpen samt 9200kr till Kvinnohuset Tranan.

bild 4

Delar av klubben tillsammans med representant från Kvinnohuset Tranan,
Lisa Fantenberg (som förövrigt är medlem i LC 106 Skövde) samt vår egen korvgubbe tobias Göthberg som stod utanför och sålde korv till kunderna och allt överskott gick även där till Tranan.

Vi i LC 155 vill tacka alla som har hjälpt oss, ett särskilt tack till ICA Supermarket i Hjo för sponsring av kundvagnar och växelkolor (en rolig idé som FRO tog med hem från LCI i Zambia, istället för växel tillbaka kunde man få ta kolor, 1 kola= 1 kr;) .