Till helgen är det äntligen klubbordförandemöte!

Sommaren är här i full blom och många njuter förhoppningsvis av härliga ledigheter med grillarna som går varma, glass och sköna dagar vid stranden… Eller vad det nu är som får just dig att koppla av och må bra. Vi har blivit bjudna på en del regn också vilket gör det till ett fantastiskt svampår för den som tycker om att gå i skogen och plocka för att sedan avnjuta.

Just nu pågår för fullt de sista förberedelserna inför årets klubbordförandemöte (KOM) som är vår officiella start på verksamhetsåret i Ladies Circle Sverige (LCS). Där träffas årets nya huvudstyrelse (HS), tillsammans med de lokala klubbarnas ordföranden, för att få en plattform att stå på inför kommande uppdrag, såväl lokalt som centralt. Vi knyter såklart också nya kontakter med underbara människor och har roligt tillsammans. En bra start på LC-året!

eLCor på sommarfest
Jag ser fram emot att, som ny redaktör i LCS, få ta mig an just mitt uppdrag och att tillsammans med övriga LC-systrar få bidra till ett nytt, fantastiskt verksamhetsår. För det är just det, vi gör det tillsammans och alla bidrar på sitt sätt för att vi skall utvecklas som organisation, lokalt och/eller centralt.

KOM får du läsa mer om efter helgen den 6-9 augusti, när vi har haft några härliga dagar tillsammans på Hooks Herrgård.

 

Ha nu en riktigt skön fortsättning på sommaren och hösten, vad än den bjuder dig på.
Med soliga hälsningar från ett vackert Småland!
Annika Stagård
Redaktör LCS 2015-2017

Ps. På bilden är vi fyra LC-systrar, från tre olika klubbar i landet, som sågs nu i juni. Det är helt fantastiskt att få vara liten del i en organisation där det skapas så många fina vänskapsband.