Annonsera

Vill du nå Sveriges största kvinnliga nätverk?

 

Våra medlemmar är kvinnor mitt i livet, med ett stort nätverk och många intressen. Ladies Circle är en köpstark och attraktiv målgrupp som nu söker partnerskap med näringslivet! Vi är en internationell organisation bestående av unga kvinnor upp till 45 år. I Sverige bildades organisationen 1947 och är nu ca 1 700 medlemmar fördelat på 146 klubbar över hela landet, från Ystad till Gällivare.

Syftet med vår organisation är att få unga kvinnor att mötas, uppleva nya saker och vidga sina intressesfärer. Inom klubbarna träffas vi varannan eller var tredje vecka. Det är våra möten som utgör grunden för den ideella verksamheten och vi genomför företagsbesök, föreläsningar, fysiska aktiviteter, kulturella besök som alltid är präglade av trevligt umgänge.

Vår förening får ständigt nya gästförfrågningar och vi märker att många unga kvinnor vill skapa nätverk, få utforska nya intressen och utöka sin bekantskapskrets. Man ser ett stort värde i att vara en del av en icke religiös och opolitisk förening som istället fokuserar sig på att vidga sina medlemmars intressesfär.

 

Ta chansen att samarbeta med oss. Detta erbjudande får du inte missa!

SMALL Annonsering i 1 månad på vår hemsida samt länkar till annonsören – 2 500 kr

MEDIUM Annonsering i 2 månader på vår hemsida samt länkar till annonsören, 1 inlägg i våra sociala kanaler – 5 000 kr

LARGE Annonsering i 3 månad på vår hemsida samt länkar till annonsören, 1 inlägg i våra sociala kanaler, annons på vår interna hemsida – 10 000 kr

HUVUDSPONSOR Individuellt skräddarsydda paket exklusivt för dig!

 

Kontakta vår Marketing Manager, Annika Källmark, på mm@ladiescircle.se