Annonsera

Låt mig och ca 1 650 andra medlemmar blir era kunder! Annonsera här på hemsidan eller som medlemserbjudande i våra månadsutskick!

Vem är eLCa?

Hon är en aktiv kvinna mitt i livet, med ett stort nätverk och som är mycket engagerad i sina relationer. Yrkeskarriären varierar från sjuksköterska, lärare och marknadschef till egenföretagare. Många har barn och hon bor ofta i villa. Hon har många intressen; exempelvis resor, skidåkning, golf, inredning, god mat, dryck och mode.

Medlemserbjudande

Från hösten 2012 kommer Ladies Circle Sverige att erbjuda möjligheten för er som kund att vara med i vårt medlemserbjudande. Detta erbjudandebrev distribueras via e-post till våra ca 1650 medlemmar en gång per månad. Vår önskan är att denna möjlighet ska gynna båda parter – ni som annonsör får synas i en direkt inriktad marknadsföringskanal till en relativt låg kostnad och våra medlemmar får ta del av ert fina erbjudande.

Erbjudandet bör vara ett paket eller en specifik vara med minst 25% rabatt på ordinarie pris. I annonsen ska det tydligt framgå bokningskod eller annat förfarande för att få tillgång till erbjudandet.

Annonsering

Ladies Circles handbok
Varje år ger Ladies Circle Sverige ut en handbok till alla medlemmar. Den innehåller bland annat stadgar och mötesroller men även kontaktinformation till alla klubbar. Här finns möjlighet att köpa annonsutrymme i handbokens omslag eller inlaga.

Utställare och sponsorskap
Det finns även möjlighet att ställa ut i samband med våra årliga möten; riksmöte, distriktsmöten och ordförandemöten runt om i Sverige. Många av dessa möten sker med Round Tables ca 2 500 medlemmar.

 

Hör gärna av dig till vår Marketing Manager via e-post mm@ladiescircle.se om du har frågor eller vill annonsera!