LC 71 gör Barcelona

LC 71 gör Barcelona

Sista helgen i september, när hösten började göra sig påmind i Karlskrona, drog större delen av LC 71 till Barcelona för att fira klubbens 45-års dag och för att få kvalitetstid tillsammans. Vi möttes av en välkomnande, varm och vacker stad och fick en helg som vi sent kommer att glömma.

Nio individer betyder många olika viljor, något som i slutänden visade sig vara mycket positivt. Vi hade många olika idéer och inspirerade varandra till att se och göra nya saker. Några av oss var mer planerade och hade tankar om vad som inte fick missas, medan andra mest var ute efter en skön helg med solsken, umgänge och cava.

grupp bTiden gick snabbt, och mellan torsdag lunch och söndag morgon hann vi med såväl shopping som sightseeing, strandhäng, sköna stunder på vår stora terrass och Barcelonas nattliv. Vi åt god mat på trevliga restauranger, och inte fullt så god mat på mindre treveliga restauranger.
PicMonkey CollageVi drack cava på en fantastisk takterrass ovanför Las Ramblas vimmel och gick i värmen på taket till La Pedrera. Vi samsades om badrummen i vår stora, lila(!) lägenhet i området runt Plaza Espanya och klarade oss, tack vara fulladdade mobiltelefoner, utmärkt utan elektricitet i 24 timmar.
PicMonkey Collage1Vi var givetvis snyggast, men mest påklädda, på den häftiga klubben CDLC, men avslutade inte kvällen (till någons förtret) på casinot. Vi badade i Medelhavet, svettades i Parc Güell och tog en oändlig mängd gruppbilder…
PicMonkey Collage2Vi hade kort sagt en fantastisk helg i en fantastisk stad. Nu börjar diskussionen vart vi ska åka nästa gång, kanske blir det New York? Med det här gänget går det inte att misslyckas!