LC 78 ett år i vardagsglamourens tecken

LC 78 ett år i vardagsglamourens tecken

I år har styrelsen i LC-78 , med ordförande Pia Sääf i spetsen, beslutat att ledordet i Nässjö skall vara VARDAGSGLAMOUR. Detta har under höstterminen inneburit flera härliga möten.

Hösten startades med ”Cykelfesten”, där vi alla fick cykla mellan tre hem i Nässjö för att inta god mat och dryck. Under denna afton ”dubbades” vi alla till ”Vardagsglamour-eLCor”, med en svart fjäderboa, av ordförande Pia. Fjäderboan skall symbolisera att vi, när vi bär boan under våra LC-möten, skall släppa alla eventuella vardagsbekymmer och bara njuta av ögonblicket.

SONY DSCMånga njutbara ögonblick har det blivit så här långt. Vi har i höst bl.a. haft ett side-by-side möte med våra kära RT-bröder i RT 107. Under denna afton delades vi in i olika lag, där varje lag fick ett land, varifrån man skulle komponera en meny. På 2,5 timmar skulle sedan menyn planeras, inhandlas och tillagas. En fantastisk buffé dukades därefter upp. Ett gemensamt möte hölls också under kvällen, där varannan punkt drogs av RT´s ordförande Erik Sääf, varannan av hustrun Pia, vår ordförande för året. Spännande att få dela ett möte med varandra.

LC 78 bild 2På Gårdsbutiken i Topperyd höll vi sedan ett Intercitymöte där representanter från ”Smultronleden” var på plats och presenterade sina olika företag. Kvällen avlutades i samlingshemmet i Äng där vi återigen bjöds på fantastisk mat av vår eminenta klubbmästare Linda. Ett stort lotteri hade också ordnats, så många av våra långväga gäster fick med sig någon liten närproducerad vinst hem.

 

Bild 5I ”Ethels bakstuga” fick vi sedan lära oss lite mer om bakningens ädla konst. Vi bakade bröd, bullar, kakor och vaniljhjärtan i långa rader. Allt fick vi sedan med oss hem, för att fylla våra frysar med, till våra anhörigas stora glädje. Vardagsglamour!

Bild 6Vi har också hunnit med vår årliga ”Kakbuffé”, där vi bakar kakor i mängder och bjuder in nära och kära, som för en liten slant får äta hur mycket goda bakverk de vill. Pengarna går sedan till vårt nationella Charityprojekt. Hösten avslutades traditionsenligt med en härlig julfest där bland annat glöggprovning stod på schemat.

Vi hoppas ni gör som vi, njuter av varje litet ögonblick i fina LC-tjejers sällskap och vi önskar också lite mer vardagsglamour åt alla!