LC-året startar med KOM

LC-året startar med KOM

Inför varje nytt år med Ladies Circle har vi ett uppstartsmöte med samtliga nya klubbordföranden och årets huvudstyrelse. Som tidigare år höll KOM-mötet till på Aronsborgs Konferenshotell i Bålsta.

KOM inleds med presentation av årets riksordförande och hennes styrelse. Därefter fortsätter mötet i dagarna två där årets målsättningar, nyheter och allt som är viktigt att veta gås igenom.

 

 

Innan klubbordföranden anländer till mötet och KOM invigs har årets huvudstyrelse haft sitt första av fyra huvudstyrelsemöten, HS1.

Dessutom har årets distriktsordföranden utbildats samt fått material för årets uppdrag – tretton DO:sor från hela landet som gör sig redo för att möta sina distrikts klubbar och ta circlandet till en helt ny nivå!

 

 

 

Nya i HS för i år var även rikskassör Katharina Yxhage, vice riksordförande Therese Christersson och LC-shoppan Charlotte Melbacke Rosén som kan se fram emot två roliga och spännande år i  huvudstyrelsen.

 

 

 

 

KOM äger rum, både tids-och platsmässigt som Round Tables motsvarighet ROM – med andra ord ett ypperligt tillfälle för side-by-side.  Tillsammans är vi ett glatt gäng systrar och bröder som får uppleva mycket skoj tillsammans.