LC tar mig till nya höjder!

DSC_0221Förra onsdagen tog LC mig bokstavligt talat till nya höjder då vi i LC113 Tidaholm hade side by side möte med RT84 Tidaholm på HagårsLagårds höghöjdsbana.

Vi har ett mycket gott samarbete med våra RT-bröder och side by side mötet är ett självklart och uppskattat inslag i verksamhetsåret.

Under somrarna har vi en gemensam lägerhelg där hela familjen är välkommen att spendera några glädjefyllda dagar tillsammans.
I höstas beslutade vi oss dessutom för att ha ett bonus side by side och bjöd in oss själva till ett av RT48 Skövdes möten. En klubb vi delat många goa skratt med under distriktsmöten (DM) och riksmöten (RM).  I matlag komponerade vi ihop en middagsbuffé som var en riktig höjdare. Mätta och väldigt nöjda efter en mycket trevlig kväll vände vi hem till Tidaholm.

Om bara en vecka stundar en annan höjdare under LC-året, riksmöte.
På höghöjdsbanan klättrade vi högt upp i träden, på RM svävar man bland molnen. Att få umgås med så många härliga LC-systrar och RT-bröder under en helg där alla du möter bär ett leende på sina läppar ger en energikick som heter duga. Det ger en vingar.

Distriktsmöten är en möjlighet att uppleva detta på lite närmare håll än riksmöten. All glädje och vänlighet du möts av under DM lyfter en. Att lämna sitt trygga bo i den egna klubben och ge sig ut för att gästa en annan LC-klubb ger en möjlighet att testa sina vingar. Vi är så lika och så olika. Vi kan alla enas om att vi är del av en fantastisk organisation, se till att utnyttja den organisationen, ge dig ut, testa dina vingar, låt dem växa, ta med hela din klubb på flygfärden och låt LC ta dig till nya höjder!

/Sara Ekström LC113 Tidaholm