LC158 Malmö City samlar in

LC158 Malmö City samlar in

I början av april vaknar alla fyndletare till liv då loppmarknaden på Drottningtorget öppnar för säsongen. På plats söndagen den 7 april fanns LC158 Malmö City med saker till försäljning skänkta av vänner, bekanta och kollegor. Solen strålade och redan innan klockan slog nio var försäljningen i full gång.

Text: Helena Bergenstierna, LC158 Malmö City

Loppmarknaden på Drottningtorget, Malmö, är en återkommande företeelse varje söndag under vår- och sommarmånaderna. På torget säljs allt från leksaker, kläder och prydnadssaker till egenhändigt tillverkade saker och elektronik. Klubben hade tömt gömmorna hemma liksom samlat in saker från vänner, bekanta och kollegor för att se om vi kunde få in lite pengar till välgörenhet.

Vi fyllde två rutor med bord och klädställningar som vi lastade upp våra grejer på. Affärerna tog fart direkt och det var strykande åtgång på det mesta. Då vi hade rosa band på oss och vår fina klubbflagga med drog vi även till oss intresserade för vår organisation och vi fick flera möjligheter att berätta vad Ladies Circle gör och hur kul vi har.

 

 

Både Sydsvenskan och Skånska dagbladet tittade förbi och vi förevigades på bilder i tidningarnas nätbilagor.
Målet för dagen var visserligen att samla in pengar men när man samtidigt får njuta av varandras sällskap i Malmös härliga vårsol så är det toppen att vara eLCa!
Tack alla som ställde upp och skänkte saker till försäljningen. Vi drog in 6000kr som kommer att gå till klubbens välgörenhetsprojekt.