LC7 tog Ranelid till Stoby – 15.000 kr till Barndiabetesfonden

Torsdagen den 16 april arrangerade LC7 Hässleholm en temakväll på Stoby Bygdegård som gästades av Björn Ranelid. Författaren, krönikören och estradören möttes av 100 förväntansfulla kvinnor som har tackat ja till inbjudan. Temakvällen gav också 15.000 kr till Barndiabetesfonden lokalt. 

Torsdagen den 16 april arrangerade vi en temakväll i Stoby som gästades av Björn Ranelid. Bygdegården fylldes av över 100 kvinnor som minglade, åt gott och lät sig inspireras av Björns karaktäristiska kärlek till språket.

Ranelid

Inför temakvällen har också det lokala näringslivet i Hässleholm med omnejd engagerat sig och generöst sponsrat med vinster som lottades ut vid kvällens slut. Inte mindre än 15.000 kr kunde vid kvällens slut överlämnas till Susanne som representerar Barndiabetesfonden lokalt. Susanne har varit gäst på ett av LC7:s tidigare möten och berättat om hur det är att ha ett barn med diabetes.

Att arrangera temakvällar är något LC7 gör återkommande för att samla in pengar till välgörande ändamål. Tidigare har vi exempelvis stöttat Frida Kvinnojour.

/LC 7