LCS presenterar årets: Distriktsordförande 10

Katarina Grahn heter jag och har äran att vara DO för bästa 10:an!
Jag bor utanför Mariestad på en gård tillsammans med mina två barn och sambo.

bild 2 (2)Arbetar gör jag alldeles för mycket, jag är administratör på Unique Pyrotechnic där vi sysslar mest med scenpyroteknik med norra Europa som arbetsfält. Utöver mitt heltidsjobb jobbar jag som administratör på en grävmaskinsfirma samt att jag bokför för ett antal små vattenkraftbolag.

Tidigare i livet har jag varit egen företagare i tjugo år, så jag är van att jobba mycket.

LC kom in i mitt liv när jag var barn, jag är andra generationens eLCa och pappa var med i RT. Hemma var det vanligt med homehosting för eLCor och tablare från vida världen. Eftersom mamma dessutom var både DO samt RK så pratades det mycket LC vid matbordet. Dessutom är min pappa hederselsa i LCS.

År 2007 sökte jag upp LC och blev medlem i LC28 Mariestad, mitt första möte var på en begravningsbyrå. Sedan jag blev invald har jag åkt på alla riksmöten samt distriktsmöten och nu har jag varit på mitt fjärde LCI, för mig är LC att circla och träffa nya underbara vänner.

I klubben har jag lärt känna mina bästa vänner och i klubben skrattar vi ömsom gråter vi med varandra. De bästa LC-mötena är de när vi bara är hemma hos någon av systrarna i klubben och har mysmöte eller när vi haft resor med klubben, då hinner vi prata och skratta med varandra.

Jag ser mycket fram emot som DO att hälsa på klubbarna i distriktet, det ska bli spännande och se skillnaderna samt likheterna i klubbarna.

Även om jag inte vill tvinga någon så kommer jag försöka lobba för att tjejerna i distriktet ska prova att åka på minst ett riksmöte samt distriktsmöte. Förhoppningsvis genom att komma iväg en gång så kommer fler få upp ögonen för hur roligt det är att träffa fler eLCor.

Katarina Grahn
LC 28 Mariestad