LCS presenterar årets: Distriktsordförande 11

Mitt namn är Åse Odeheim , jag är 40 år och har varit medlem i LC 56 Enköping sedan januari 2008.

do11

 Jag kommer från Umeå, flyttade ner till Stockholm januari 2000 och är sedan  sju år tillbaka Enköpingsbo. För mig har LC betytt otroligt mycket. Jag hade turen att bli inbjuden som gäst nästan samma dag som jag flyttade till Enköping och fick därmed 12 nya vänner. Efter att ha varit på DM, Intercity, RM, KOM, Sälen, Euromeeting (med RT) och Brunkebergsbalen har jag nu vänner i hela landet och i världen! Det är helt galet J

Min stora kärlek och glädje i livet är min son Philip som är 3 år. Jag har honom på halvtid så när jag inte har honom ägnar jag mig åt träning och LC. Träning är en stor del av mitt liv! Där för jag utlopp för all dålig energi och laddar med ny fräsch! Gymmet är också en social arena för mig där jag träffar vänner. Jag älskar att dansa och har varit dansinstruktör i många år, dansen för mig är glädje och gemenskap precis som LC.

Jag vill under mitt DO år skapa möten. Möten mellan människor och mellan klubbarna i distriktet. Jag vill circla, lära känna båda andra och mig själv bättre.

”Det har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag helt säkert”.–Pippi Långstrump

Åse Odeheim
DO 11
2014-2015