LCS presenterar årets: Distriktsordförande 12

En påse med det godaste godiset!

Här har du mig – Jenny Hultman.
Jag är ett 41-årigt lejon från Åhus – en pratglad och engagerad kvinna som älskar livet som mest när det är full fart.  Under detta år har jag fått äran att vara distriktsordförande för 12:an, den övre halvan av Skåne skulle man enkelt kunna säga.

Mitt hjärta har klappat för LC i över 13 år.
Jag började som gäst i LC74 i Gävle och flyttade så småningom till Jönköping där jag blev invald i LC13. Några år senare transfererades jag till mina härliga LC1:or i Kristianstad.

do12merEtt liv utan LC kan jag inte ens föreställa mig.
Det har gett mig många härliga skratt, kontakt med goa LC:or runt om i landet och varit en dörröppnare till massor av intressanta studiebesök.
Ja, för mig är LC som en påse med det godaste godiset. J
ag har redan mumsat i mig många godbitar, men där finns fortfarande mycket gott kvar – däribland att se hur LC fungerar i ett större perspektiv som jag får göra nu som DO.

När jag inte är hemma och umgås med min familjen åker jag runt och hälsa på de 11 klubbarna i vårt distrikt.  Det är så häftigt att känna sig så välkommen och att se att vi, trots att vi är ganska olika, ändå är väldigt lika. Just nu hoppas jag att DO-året ska vara för evigt för det är så förbenat trevligt, men innan dess tänker jag jobba på för att nå mina mål.

do12

Mina mål för året är:
1. Att minst 50 % av tjejerna i distriktet deltar i Vårruset i Malmö tillsammans med Distrikt 1.
2. Att införa (inte en selfies utan) en 12:is. Klubben som på bästa sätt fått medial uppmärksamhet för sitt klubbarbete kommer att få något fint pris. Vi gör så mycket bra saker inom Ladies Circle som syns alldeles för dåligt utåt. Jag tror det är viktigt att vi syns för att kunna attrahera nya framtida LC:or
3. Sist men inte minst att ha kul! Det är det viktigaste av allt.

Hoppas att vi ses i LC- vimlet!

Kram Jenny Hultman
DO12 2014/2015