LCS presenterar årets: Distriktsordförande 13

Jag kommer ursprungligen från Borås, hamnade via Uppsala i Eskilstuna.  Men bor nu i Varberg.

do 13

Att flytta som vuxen är inte så lätt. Inte riktigt så att man går fram till någon som ser trevlig ut och frågar ”vill du leka med mig?”. Jag hade turen att bli introducerad för denna fantastiska organisation 2008 när jag bodde i Eskilstuna, ditt jag flyttat för jobbet. Det bästa som kunde hända mig! Jag fick en massa härliga systrar, ett kontaktnät i en stad där jag inte kände någon. Dessutom fick jag förmånen att delta i arbetet med det internationella charityprojektet ECPAT, som Eskilstuna klubben då ansvarade för.

Jag förstod snabbt att den här organisationen var något som passade mig perfekt! Få träffa härliga människor, få lära mig massa nytt, prova nya aktiviteter, bidra till charity och en massa goa skratt! Så när jag flyttade tillbaka till mitt älskade västkusten så var det skönt att få komma till en ny härlig klubb med fler underbara och glada systrar!

De dagar då livet eller humöret inte är på topp, det är då LC är som bäst! Hur jag än mår när jag kommer till ett LC-möte så vet jag att jag kommer gå därifrån glad och med ny energi!
Ord räcker inte för att beskriva det LC ger en, det måste upplevas.

Jag åkte på mitt första riksmöte som gäst och har sedan dess varit fast. Jag tycker det är häftigt att se storheten i vår organisation, vad vi kan bidra med tillsammans, på så många olika sätt! Våra hjärtan beskriver så väl vår organisation och är något som fler borde leva efter varje dag i det vanliga livet också.
Att delta aktivt i LC har varit självklart för mig redan från början och inte bara i klubben utan i det större perspektivet. Så DO-rollen känns som ett nytt härligt steg för att få ta del av allt det LC har att erbjuda och samtidigt själv få ge tillbaka. Som DO vill jag bara försöka få andra att känna samma glädje som jag för den här fantastiska organisationen!
Sophia Ånhed
LC132 
DO 13