LCS presenterar årets: Distriktsordförande 2

Jag träffade en härlig eLCa som bjöd med mig som gäst till LC 71 Karlskrona. Där mötte jag glada, positiva, generösa och intelligenta kvinnor som trivdes tillsammans. År 2009 blev jag invald i LC och medlemskap har givit mig många nya vänner och skänkt mycket glädje.

LC bild 2

Det som har tänt mitt engagemang i LC är inte bara de trevliga och inspirerande möten utan också den kraft som genomsyrar hela Ladies Circle, en erfarenhet som jag fick uppleva under mitt första riksmöte i Borgholm. Jag vill verkligen rekommendera alla inom LC att komma iväg på möten där du träffar eLCor från andra klubbar och distrikt, det ger mersmak, jag lovar!

Att vara ordförande för distrikt 2 känns jätteroligt och jag hoppas på att vi under det här året bl.a. ska öka ”vi-känslan” inom distriktet (totalt nio klubbar) genom att hitta forum där vi kan träffas, både fysiska träffar och via sociala medier. Jag har min bakgrund som operationsjuksköterska men har nu lämnat det för att helhjärtat kunna arbeta med utveckling av sjukvården. Mitt motto är: Den som inte ständigt förbättra sig, upphör till slut att vara bra.

Vi ses i Sunne, eller hur?

Catharina Ericsson
LC 71 Karlskrona