LCS presenterar årets: Distriktsordförande 3

När jag växte upp invaderades vårt hus någon gång varje år av ett helt gäng av mammas tjejkompisar. Jag minns det för att det var helt omöjligt att somna de kvällarna. Varje gång man var på väg att slumra in, väcktes man av en högljudd massiv skrattsalva från vardagsrummet. Det är min första kontakt med Ladies Circle och jag tänkte att de där träffarna måste vara något särskilt. I slutet av 80-talet åkte mamma dessutom till Bangalore i Indien med ett gäng LC-systrar. Det var det inte många som gjorde på den tiden.

För några år sen kände jag att det var dags även för mig att testa på det där med LC. Redan på mitt första möte som gäst kände jag mig som en del av gemenskapen. Sen dess har jag haft en ständig längtan till nästa möte.  Efter ett antal Intercity och distriktsmöten kände jag i vintras att jag även måste testa på det där med riksmöte. En klubbis och jag åkte ner till Landskrona och steg in i vår 6-manna stuga, som vi hade bokat med fyra andra okända systrar. När vi åkte hem på söndagen hade vi 100-tals nya vänner och ett leende över hela ansiktet.

DO3

Att ta rollen som distriktsordförande var inget självklart val för mig i våras. Men redan efter ett par månader i rollen måste jag säga att det var ett av de bästa valen jag gjort. Att besöka alla fantastiska klubbar ger mig så mycket energi, värme och skratt. Jag tycker det är otroligt roligt att arbeta aktivt med att värva nya medlemmar, så att fler får del av vår fantastiska organisation.

Emma Heiwall
LC135
DO3