LCS presenterar årets: Distriktsordförande 6

Anna Sjöblom heter jag och är ordförande i Distrikt 6. Dvs Stockholm Gotland Uppsala Hallstavik Norrtälje och Östhammar.

10616599_10152382755058668_2402334748284063521_n

Jag är född söder om Stockholm uppvuxen norr om staden och nu bor jag sedan 7 tillbaka i Norrtälje.

Jag är utbildad guldsmed och designer och tillverkar smycken i en liten ateljé i Norrtälje. Jag flyttade till Norrtälje för kärlekens och jobbet skull men kärleken tog slut men jag och mina två älskade barn bor kvar och stormtrivs i vårat hus.
Jag gick med i LC 2008 efter påtryckningar från både min faster som varit aktiv elca och min chef trodde att det kunde vara något för mig.

Redan första mötet kände jag wow vilket gäng vilken grej och det häftiga är ju att det blir bara bättre och bättre ju mer man engagerar sig och åker på DM RM KOM osv och tar på sig olika uppgifter går på baler och intercity. Första riksmötet jag var på var i Varberg, vilket var en sån otrolig aha upplevelse och gav så mycket mersmak!
Så att gå med i LC är en av dom bästa saker jag gjort för mig själv.
Så kul, givande och lärorikt verkligen.

LC har berikat mig genom åren på så många sätt att jag kände att det var dax att ge tillbaka av allt det fina och härliga jag fått, jag ville även utmana mig själv och gå vidare inom LC efter ett otroligt roligt och givande år som ordförande i min klubb LC 79 Norrtälje, så detta i kombination av min nyfikenhet fick mig att kandidera till DO i distrikt 6, vilket jag inte har ångrat en sekund, vilken energi och kick jag får av att träffa er alla! Så häftigt!

Mina mål som DO är bland annat att jag vill tighta mitt distrikt och få oss att besöka flera andra klubbar än sin egen att ha sammöten med andra LC-klubbar och side by side med både RT, Tangent och OT.
Vidare kommer jag stötta och supporta så mycket jag bara kan våra nya klubb som kommer bli den 17:e klubb i distriktet, vilket ska bli så kul och spännande att dra igång!
och så klart fortsätts det på VRO Annes kanonidé med After Work som arrangerars tillsammans med RT första fredagen varje månad på Wijnjas ostkällare på Scheelegatan 3 i Stockholm, så har ni vägarna förbi storstaden då så haka på!
Btw vi har en FB sida som heter After Work LC/RT Distrikt 6 som ni gärna får gå med i 🙂

Anna Sjöblom
LC 79
DO 6