LCS presenterar årets: Distriktsordförande 7

Kära LC och Fantastiska sjuan – det är en ära att vara DO!

Jag är en stolt eLCa sen 2007, hemmaklubb är LC30 Härnösand.
Jag är stolt över att vara en del av LC då det alltid nära till glädje och skratt men även till gråt. Det är befriande att få pendla mellan skratt och gråt tillsammans med vänner.

Jag heter Milly Lundstedt, sörmlänning som numera bor i Härnösand med min sambo och våra två barn, Line och Rasmus.

do7

Efter ett par år i klubbens trygga bubbla så åkte jag på mitt första DM. Det gav mersmak!  Även KOM som nybliven ordförande var en hint om vad som skulle komma!  DM och Riksmötet är LC årets höjdpunkter! Jag har varit på flera riksmöten och jag längtar längtar till Sunne i maj!

Vårat motto Friendship and service och LCs symbol med sex hjärtan ligger mig varmt om hjärtat. Om jag skulle fylla på dessa sex hjärtan med vad LC är för mig så är det:
nätverka– personlig utveckling – vänner för livet – samhörighet – styrka – glädje

Att som DO få resa runt i klubbarna är himla kul!
Jag blir rik på upplevelser och gemenskap. Fett nice!

Nyfiken som jag är så vill jag utveckla mitt nätverk, ta del av och bidra till den energi som finns inom LC.
För att LC ska fortsätta vara en stark och levande organisation är det viktigt med ett kort avstånd mellan klubb och HS.  Jag vill som DO bidra till det nationella arbetet och vara länken mellan LCS och klubbarna i sjuan.

Avslutningsvis så har LC gett mig ett intresse för flärd (!) – som biolog på länsstyrelsen är det mycket jeans och fleece!
Garderoben har fyllts på med klackeskor, kuvertväska och klänningar! Numera är jag även stolt ägare till ett gäng peruker, konstigt smink, vikinga-, bidrottnings-, 80-tals kläder med mer.

Vilket år detta kommer att bli för distrikt 7.  Med två riksordförande i vårat distrikt! Vår egen RO Therese Sjögren från Sundsvall men även RTs RO är från Sundsvall.

Kram Milly, LC30 Härnösand,
DO7@ladiescircle.se