LCS presenterar årets: LC-SHOP

Liza Manestam heter jag och är en glad LC veteran i sina bästa år. Jag är uppvuxen i Västervik men bor sedan många år i Jönköping med min RT man Jonas och våran dotter Miranda i ett hus ute på landet.
I mig finner Ni en envis, social och varm person som skrattar ofta och älskar svamppromenader. Jag har fruktansvärt dålig musiksmak, är en riktig godisgris och älskar att påta i mitt grönsaksland.
1936426_145829786132_7586189_nTill vardags driver jag en eventbyrå och just nu går den fritid jag har, till att träna inför Lindingöloppet och en Svensk Klassiker. Ibland ska man bara inte slå vad…

Jag har varit med i LC13 Jönköping i över åtta år nu. Jag har hunnit med dom flesta posterna i klubben, varit Distriktsordförande för 10:an och har nu klivit på som Er nya Shoppa.
Kan bara konstatera att tiden går fort när man har trevligt.

Att beskriva vad LC betyder tycker jag är svårt, men jag tror att många känner igen känslan av energi, glädje och oanade vänskapsband som LC för med sig. Att vi dessutom arbetar med charity och har möjligheten att påverka många människors vardag världen om, ligger mig varmt om hjärtat.

Som Er nya shoppa vill jag erbjuda användningsbara profilprodukter, som stärker och sprider LCs varumärke. Jag hoppas vi kan ta fram nya, intressanta produkter som på sikt ger ett fint överskott till charity.
Om Ni har några idéer eller önskemål om produkter, så skulle ingen bli gladare än jag om Ni tipsar mig på lcshop@ladiescircle.se

Sommarhälsningar
Liza