LCS presenterar årets: Marketing Manager

Jag hade en jingel “Inget är omöjligt” i min presentationsfilm. Kommer ni ihåg den?

Marknadsföring handlar om att synas och höras.
LC ska synas och höras.
MMJag stod där i min nyöppnade möbelhandel då Malin från LC 124 Fagersta började värva mig. En helt ny möbelhandlare i en småstad som bara jobbat som projektledare på storföretag innan. Ett visste jag – det var att jag måste ha ett nätverk omkring mig!

Så kommer inbjudan till mitt första LC möte. Vi skulle vara hos Åsa i Karbenning. LC började på allvar för mig där och då i Norberg hos Åsa i Karbenning runt 2008. Jag blev invald strax därpå (evigt tacksam, tjejer!) och jag har gapskrattat så tårarna har kommit på vartenda (!!) LC 124 Fagersta-möte jag varit på!

LC har en given plats i familjen. Det är mina “tjejmöten” som barnen, Rebecka 8 år och Madeleine 5 år, kallar dem. Jag är en föreningsmänniska och mannen vet det, så det går både dagar och kvällar, helger och nätter till styrelsearbete och utbildningar, konferenser och diverse sammankomster. Jag behöver folk omkring mig för att fungera. Mitt brödjobb är att vara projektledare, gärna teknisk sådan. Idag är jag på ABB här i Västerås och jobbar genom mitt egna företag.

Jag kan inte säga att jag är den bästa charity-personen i varken pengar eller handling, men jag gör det jag kan och när jag kan. Ibland tar dock både tid och ork slut och jag intar disktraseläget. Det värsta läget jag hade var när jag tidigt en morgon lämnar Västerås, åker till Stockholm för en mässa där jag ska sälja och inte tjäna pengar (även kallat “jobbigt läge”). Kommer tillbaka på kvällningen och tar direkt tåget till Fagersta, kommer för sent till Kapellbacken där vi ska äta och vet att jag måste åka om 2:22 timmar.

Och även om vi var långt ifrån att ha ett 100%-möte den kvällen, kom avgången alldeles för snart och jag fick springa till tåget! Energin var på topp och jag var uppåt, positiv, proppfull av nya idéer och hade fått ett otroligt glatt humör! Efter en dagsutfykt på 17 timmar låg jag med ett leende i min säng den natten; Jag har det så bra! Inom LC har vi en enorm kraft att lyfta varandra!

Jag vill under mina två år som MM lyfta LC – att vi ska på ett bra sätt både synas och höras! Vi gör så mycket bra, vi är så himla bra! Vi är en stark målgrupp, vi är köpstarka. Genom att bara finnas till som eLCa och bara göra det vi gör, så har vi redan kontakterna, nätverken, utstrålningen som gör att LC syns och hörs!
Jag vill vara er megafon.

Jag är företagare och någotlunda utåt-uppåt. Nätverk är jag bra på och marknadsföring är viktigt. I min presentationsfilm sa jag “Inget är omöjligt” och jag tror på det! Therese, RO, säger “Allt är möjligt”. Klart det är – nu kör vi!

Annika Thunberg
LC 18 Västerås