LCS presenterar årets: REDAKTÖR

Alexsandra Hullberg är mitt namn och jag har varit en eLCa sedan 2007. Jag bor tillsammans med min man och våra två tjejer strax utanför den lilla trästaden Hjo. Till vardags arbetar jag som lärare i Hem- och konsumentkunskap. Nu i höst ska jag varva mitt arbete med att själv återvända till skolbänken och läsa specialpedagogik riktat mot mitt ämne på distans nere i Kristianstad.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I min klubb, LC 155 Hjo har vi sedan våren 2011 bedrivit en klädbytardag två gånger per år. All provision skänker vi till välgörenhet. Kläderna som inte säljs eller hämtas skänker vi vidare till ett barnhem i Polen. Utöver detta så bidrar detta till att många familjer får chansen att köpa jättefina barnkläder till en billig peng, kläder som man kanske inte har råd att köpa nya. För att inte tala om vilken vinst det är för miljön att inte bara slänga urvuxna kläder.
En aktivitet som ger charity på många plan!!!

Inom huvudstyrelsen sitter jag nu på mitt andra år som redaktör.
Att jag valde kandidera till just posten som redaktör var för att jag vill att hemsidan ska vara en levande sida som speglar vad klubbarna gör. Jag är ingen skribent och mina datorkunskaper är högst begränsade men med vilja och nyfikenhet kommer man långt. Under mitt första år så lärde jag mig ofantligt mycket om hur hemsidor är uppbyggda, hur de fungerar. Fotoredigering och mycket mycket mera. Men det största jag lärde mig var att allt är möjligt!

Alexsandra Hullberg
Redaktör
2013-2015