LCS presenterar årets: RIKSKASSÖR

Jag har precis passerat 40 och bor i Tormestorp i de nordskånska skogarna med mina barn Casper och Clara. Eller nja… det är väl en halvsanning, vi bor rätt ofta i Höllviken med särbon Magnus och bonusbarnen Jonathan och Benjamin.

RKJag är en siffermänniska som helt enkelt gillar att hålla ordning och reda på siffrorna vilket jag även gör till vardags som Ekonom. Efter KOM i augusti börjar jag nytt jobb som IT-ekonom på Finja AB i Hässleholm. Det kommer att bli mycket nytt och spännande i höst och om ni söker mig och jag inte återkommer direkt så hoppas jag ni har överseende med det.

Hösten 1997 blev jag medbjuden till mitt första LC-möte på Vankiva avfallsanläggning. Vilken sopig början!… Men biten det blev jag! Så många företagsbesök och aktiviteter jag varit på, för att inte tala om alla härliga människor som jag har fått möjligheten att lära känna. Det tog ett antal år då jag mest höll mig hemma i LC 7 Hässleholm, möjligen att jag följde med på något DM och Intercity. 2006 tog jag mod till mig och åkte på mitt första KOM på Billingehus i Skövde. Oj vad jag hade missat saker innan!… Man kan väl säga att jag hade mitt ”halleluja moment” den fredagskvällen, vilken känsla, vilken ”Girlpower”!  Jag kommer alltid hem från ett LC möte eller evenemang med ett leende på läpparna och full med energi. Sen dess har jag hunnit med 4 KOM, 8 Riksmöten, vara DO12 2009/2010 samt ansvarig för det nationella charityprojektet SKR vilket engagerar och berör mig väldigt mycket.

I våras tyckte jag att det var på tiden att engagera mig i LCS igen och kandiderade därför till Rikskassör. Jag ser framemot att få vara RK och det ska bli roligt att få vara delaktig i att försöka föra LC framåt, förmedla så mycket ekonomisk information som möjligt ut till klubbarna men också följa upp resefonden som jag hoppas kommer att användas betydligt mer detta år än tidigare.

Malin Thim
Rikskassör  2014-2016