LCS presenterar årets: RIKSORDFÖRANDE

Vem är jag?
En sprallig och levnadsglad 41 åring!! Född och uppvuxen i Sundsvall. Där jag bor med min familj, min sambo Fredrik och våra barn. Jag arbetar åt Socialtjänsten och är ansvarig för Sundsvalls äldreomsorg. De senaste åren har LC varit min fritid då jag varit aktiv i HS sedan verksamhetsåret  2012-2013.

vroJag har varit med i LC sedan 2005. Jag har tidigare varit distrikts ordförande i härliga distrikt 7. Detta gav mig mod att våga mer och just därför kandiderade jag till posten som VRO 2013 och nu är jag här!

Jag har jobbat och bott utomlands, i Australien och Peru. Jag har då på nära håll sett att levnadsvillkoren för kvinnor och barn inte är lika i världen. Och det är ju just detta som vi i LC värnar extra om.

Att genom vänskap, värme och tolerans göra skillnad för andra är LC för mig.

Vårt motto – Friendship and Service – innebär för mej att hellre se varandras likheter än se de som är olikt. Att alltid respekterar andras åsikter och öppenhjärtigt bjuda in och ta del av andra kulturer.

Att vara en social kvinna med hjärtat på rätt ställe är en eLCa för mej.

Just i år vill jag att vi utmanar oss lite extra, våga tro på dig själv och hitta modet att göra det där du alltid drömt om.

Allt är möjligt!!

Therese Sjögren
Riksordförande  2014-2015