LCS presenterar årets: RIKSSEKRETERARE

Mitt LC liv startade 2005. Snabbt upptäckte jag den härliga kontrast till min vardag och hur kul det var att träffa andra eLCor på Distrikts- och Riksmöten. Den här känslan när du träffar, reser och börjar prata med tjejer du egentligen inte känner men det känns som om de är dina vänner sedan länge.
Jag kommer alltid hem från ett LC-möte, lokalt, nationellt eller globalt, fulltankad med energi.

Ullis fotograf LC2010/2011 fick jag förtroendet att vara DO i distrikt 11 och förra året och i år har jag förmånen att vara Rikssekreterare i detta fantastiska nätverk.
Jag har mött många härliga tjejer och några har blivit kära vänner. Jag lever med och är gift med Uffe sedan många år tillbaka och vi har två idrottstokiga tjejer på 15 år och 12 år tillsammans. Deras favoritsysselsättning är innebandy och fotboll och jag hänger med som supporter och lagmamma.
Mycket tid lägger jag på LC men man måste ju ha ett arbete också. Till vardags är jag Projektledare på Trafikverket med om- och nybyggnation av väg och järnväg runt om i Mälardalen.

Min roll i HS-arbetet är att stötta och “hålla reda på” främst RO men även övriga HS. Vara en “fixare”. Jag försöker via protokollen från våra möten förmedla till er medlemmar vad HS diskuterar och beslutar, jag hoppas ni tar del av dem. Jag ser fram emot ett nytt härligt LC-år i HS.

Ulrika Hallgren
Rikssekreterare
2013/2015 Ladies Circle Sverige