LCS presenterar årets: SPORT ESS

Jag är en alert eLCa som som ser fram emot att vara Sport Ess under verksamhetsåret 14/15.
Att ta sig ann uppgiften som Sport Ess är verkligen en spännande utmaning och jag hoppas på ett stärkande år för oss alla.
SportEssJag är utbildad personlig tränare och jag brinner för att motivera människor att röra på sig och är övertygad om att alla kan och att alla har tid. Det gäller att bestämma sig, prioritera och planera efter de förutsättningar man har i livet. Allt går bara man vill!
Mina mål och förhoppningar är att alla klubbar i LCS har minst ett möte under verksamhetsåret där syftet är att röra på sig och att alla i respektive LCS-distrikt tillsammans genomför Vårruset 2015.
Vi i distrikt fem hade ett mycket lyckat deltagande och stort engagemang på Vårruset nu i år i Karlstad. Ett perfekt och roligt sätt att tillsammans röra på sig och där man hjälps åt att peppa varandra. Vårruset finns i 17 städer över hela landet, där alla har möjlighet att vara med som påhejare, gående eller elit.
Jag kommer att ge er goda råd och tips när det gäller kost och att röra på sig via hemsidan/Facebook med hopp om att kunna inspirera och motivera er. Ni får under verksamhetsåret gärna maila mig om ni har frågor eller något gällande träning och kost som ni vill att jag skriver lite extra om.
Den klubb som har rört på sig mest under sina möten under verksamhetsåret kommer att belönas, så det gäller att inte glömma att lägga in dessa möten med bild på Facebook LCS och meddela mig!

Med vänliga hälsningar
Jenny Pollnow
LC119 Karlstad – Distrikt 5
Mobil: 0768-555283
Mail:   jenny.pollnow@icloud.com

“Skam den som ger sig”