LCS presenterar årets: VICE RIKSORDFÖRANDE

Jag är född i Eskilstuna och har växt upp med LC och RT genom min föräldrar som också var med i organisationen. Då fick jag uppleva vilken kraft och energi det kan ge med ett socialt nätverk och därför vill jag engagera mig i att driva organisationen vidare så att andra kan se potentialen och möjligheterna i LC.

Anne LCmössaNumera bor jag på söder i Stockholm och arbetar som jurist. Jag lever med min RT-man (fästman nu men gifter mig i september 🙂 och tre bonusbarn. Det finns alltid en soffa hos oss att bo på om ni har vägarna förbi!
Jag vill verka för en välmående organisation med ett fungerande styrelsearbete och goda relationer internationellt.
Jag vill att LC ska fokusera på våra grundläggande värderingar – friendship and service.
Friendship and service ska genomsyra organisationen och vara en del av varje möte.

LC CV
–       Invald i LC6 Stockholm, 2009
–       Vice klubbordförande 2010
–       Klubbordförande 2011
–       Distriktsordförande 2012
–       Fick hederspriset Friendship Cup (för mitt uppstartande av side-by-side after work i Stockholm)
–       Klubbkassör 2014

Ser fram emot ett utvecklande, lärorikt, kreativ men framför allt roligt år tillsammans med alla i LC

Anne Aspenberg
Vice Riksordförande 2014/2015
Ladies Circle Sverige