LCS presenterar årets: WEBLADY

Namn: Jessica Lundbom Jensen
Yrke: Egen företagare, som Feng Shui konsult, Vägledare & Inspiratör. Håller kurser och föredrag i bl.a. meditation och personlig utveckling.
Motto: Livet blir aldrig som man tänkt sig… utan mycket bättre!
Hemmaklubb: LC 118 Åmål
Invalsår: 2006
I år: Riksweblady

JESSICALC betyder: Jättemycket för mig! Gemenskap, positiv energi, nya vänner och otroligt många härliga skratt och upplevelser genom åren. Tack vare LC har jag provat på en himla massa saker, som jag aldrig gjort annars: Pistolskytte, Tennis, Golf, Linedance, Löpträning, Bollywooddans och massor av annat kul!

Roligaste LC minne i klubben: sååå många! Men våra julfester med tema är en höjdare! Senast hade vi ”Sound of music” hemma hos en av våra färskaste medlemmar Carolin, som kommer från Tyskland/Österrike. Hon hade fixat mat & dryck från Österrike, vi klädde oss i allt från dirndl (folkdräkt) till nunnedräkter och hade sing-a-long med de klassiska sångerna från filmen. En riktig tiopoängare!

Bästa LC minne i distriktet: När halva distriktet tillsammans genomförde Vårruset i våras!

Om att sitta i HS: Fantastiskt! Debuterade förra året som DO och det gav en ny dimension av Ladies Circle, som har berikat mitt liv oerhört. När vi träffades på KOM i Landskrona kände vi inte varandra, men en kvart senare kändes som om vi var en familj!

Som Riksweblady: vill jag utmana mig själv! Är ingen webexpert, men vill gärna bli. Jag vill arbeta för att vi alla ska använda eventdatabasen flitigare (när man väl upptäcker dess möjligheter, blir det så mycket enklare för både styrelser och medlemmar!) Under året kommer jag också att titta på vad vi kan förbättra och utveckla med webben. Från och med i år blir det nya uppgifter för min post, jag kommer att ta över arbetet med matrikeln, som tidigare legat på Rikssekreteraren. Det är mycket att sätta sig in i, så hav tålamod med mig, men jag ska göra mitt bästa och säkert komma med en och annan överraskning under året!