Mars – en fullspäckad månad!

Mars, mars måne… brukar mina söner ropa med förtjusning just denna dag, 1 mars.

Det passar särskilt bra just i år, eftersom vår trädgård mest liknar ett månlandskap just nu. Vi dränerar… Det är stökigt och kanske var det inte bästa tiden att genomföra detta projekt just i vår intensiva distriktsmötesperiod. Men nu är det ju tack och lov mest våra glada hantverkare som får slita ute, medan jag sitter inne och fixar med LC!

Sedan när dräneringen är klar, ja, då är alla distriktsmöten över och jag kan börja planera för vårt riksmöte medan ytterligare nya förmågor bygger en härlig uteplats som jag kan vila ut på när terminen är slut! En bra plan tycker jag!

Det är som sagt en intensiv DM-period just nu. Mellan den 16 februari och 23 mars kommer det att arrangeras 13 möten, från Skellefteå i norr till Malmö i söder.

Jag hoppas att många tar chansen att åka på ett distriktsmöte. På våra DM har vi nämligen möjligheten, inte bara att få information och ta beslut, utan också att i ett lagom format kunna dela erfarenheter, diskutera förslag och idéer och att inspireras av andra utanför den egna klubben.

Så ta chansen och var med på DM: sprid ringar ut i distriktet – umgås och diskutera – så att vi är väl förberedda till Riksmötet i Lycksele i sommar.

Vi ses på DM!

Hälsningar Malin