Mitt första Riksmöte

Mitt första Riksmöte

Då jag är uppvuxen i en familj där mamma, pappa och många av deras kompisar varit väldigt aktiva i både LC och RT hade jag en föraning om vad helgen skulle kunna bjuda på. Efter månaders väntan blev äntligen maj och dags för avfärd.

Torsdagen den 29 maj samlades vi, ett gäng glada och förväntansfulla tjejer, på en parkering i Västervik för att i två bilar åka de knappa 40 milen ner till Landskrona.

Innan vi lämnar stan får alla varsin ”goodie bag” med diverse smått och gott – prinsesskronor, bubbel, vin, godis, resorb och andra viktiga saker.

LC43

Efter en härlig lunch vid en sjö och en (eller var det två…?) felkörningar angör vi äntligen Landskrona. Incheckade, uppackade och med fyllda glas sätter vi oss i solen och skålar in RM2014 – kingigt!

TC

 

 

Torsdagkvällen har vi årsmöte och på fredagen tackar vi av fyra av våra ”gammeleLCor”, eller TC (Tant Cirkeln) som de nu officiellt heter, under frukosten. Därefter försvann halva styrkan på ”Prinsessa för en dag” och jag lyckades byta till mig en biljett till Poolpartyt – Tack Stina Hägglöf med kompis i LC130 Lycksele!

 

 

Poolpartyt var allt annat än tråkigt och vattnet var allt annat än varmt.

Poolparty

Hem och byta om till vackra prinsessan Fiona i Shrek och ner till stan och invigningen. Efter talet av ”Borgmästaren med den fantastiska kavajen” slussades jag vidare till Homeparty22 – Kingsize – hemma hos Pierre som hade bjudit in 55 personer till sitt lilla hus i Glumslöv. Maten var toppen och sällskapet ännu bättre. Jag hamnade med bland annat en norrländsk pingvin utomhus i en saccosäck hela kvällen.

Lagom sliten var det dags för mötesförhandlingar på lördagen. Med hatten på huvudet och vatten i flaskan gick det bra och det var spännande att få vara med på mina första riksmötesförhandlingar.

Efter en bit mat tog vi bussen hem till Borstahusen och gjorde oss tjusiga inför den stora kvällen! Jag hamnade vid ett bord med många damer men hade ett alldeles eget dansgolv – och vad vi dansade! Dansen fortsatte resten av kvällen och avslutades först framåt sjusnåret.

Sammanfattningsvis kan jag bara säga att helgen var fantastisk och att det garanterat blir fler gånger! Frågan är bara hur jag ska hinna med – jag har ju bara 18 RM kvar…

Närmast på LC-schemat står nu sommarfest med klubben och därefter blir det en sväng till Litauen, jag hoppas vi ses där!

 Glad sommar önskar Lisa Bengtson, LC43 Västervik