MTM Nordic 2017 i Göteborg – Light up the dark

mtm_teametMTM står för Mid-Term Meeting och hålls årligen i januari-februari. Det är ett diskussionsforum och en arena för utveckling för Ladies Circle International (LCI). Ladies Circle International är uppdelat i fyra regioner, där Sverige tillhör ”Nordic region”. Vartannat år slår man ihop två regioner och vartannat år kör alla fyra regioner separat.

I Göteborg har vi fyra LC-klubbar och samtliga närvarade på LCI konferensen i Akureyri på Island. Då det saknades kandidat för MTM Nordic fick vi frågan om vi kunde tänka oss att kandidera och vi sa alla ja på stående fot. När vi kom hem satte vi ihop en projektgrupp och vi började spåna på idéer.

Ett år senare är vi nu stolta över att kunna bjuda in den nordiska regionen till vår stad 20-22 januari. Det känns också väldigt roligt att ha ett glittrande event att se fram emot när vintermörkret ligger som mörkast över oss i januari.

Vi startar helgen med ett Get together party på fredagen. På lördagen hålls själva mötet och det avslutas med spårvagns-sightseeing genom Göteborg med Ringliniens museivagnar. På kvällen anordnas en galamiddag, där respektive och tablare också är hjärtligt välkomna.

 

Vi lovar att vi ska Light up the dark och hoppas verkligen att du vill vara med.

 

Välkomna till Göteborg!
Emma Heiwall, generalska för MTM Nordic 2017
www.mtm2017.com