LC Sverige fyller 65 år – Ja, må vi leva!

Ibland måste man jobba lite först för att kunna mysa senare…

November, ja…hemma justerar jag min utebelysning om och om igen och den behöver tändas allt tidigare för varje dag som går. Novembermörkret sänker sig över landet och jag tror att ni som jag har börjat skapa små tillfällen av värme och mys. Kanske med hjälp av en tänd brasa eller av tända ljus – eller med hjälp av LC-systrar som sprider glädje och värme?

Själv praktiserar jag alla metoderna och gläds extra just nu i november åt att vi ska få fira vår födelsedag. Jag har redan sett en vacker födelsedagstårta och jag hoppas att det blir många fler den 20 november och dagarna däromkring. Själv har jag fått äran att fira in ”pensionen” ihop med LC 106 Skövde som har dragit ihop ett firande i mitt distrikt, nr 10! Jag gissar att det finns flera liknande arrangemang ute i LC-Sverige och önskar er en skön födelsedag. Gå gärna in även på webben för att fira där också.

Så, njut nu av allt som LC ger i november. Den nya webbsidan som är igång, födelsedagsfirandet och inte minst av varandra!

Kram Malin

Så här snyggt kan det bli med tårtoblatet som alla klubbar fick i födelsedagspresent på KOM. (Foto : Sara Nylén, LC 131 Hedemora)