Nyfiken på… RM2015

Jag är nyfiken, och tror att även ni är, nyfiken på RIKSMÖTET 2015!!!!

Vad kan vi deltagare förvänta oss av årets riksmöte i Sunne?
Vi vill att alla riksmötesdeltagare ska få ett personligt och varmt bemötande.
Där hen tas om hand på allra bästa sätt. Där man får känna den värmländska värmen och glädjen.
Vårt motto är ju – Let´s entertain you
Och det ska vi göra vårt allra yttersta för att leva upp till.

1rmHur har ni förberett Sunne-borna på detta arrangemang?
Redan från start har vi haft en bra dialog med kommunen. De är mycket tillmötesgående och hjälpsamma.
De är glada att vi tagit ett sådant stort arrangemang till Sunne.
Sunne är känt för att kunna arrangera stora möten och arrangemang trots att vi är en liten ort, så Sunneborna är vana med många besökare.
Köpmannaföreningen tillsammans med RM gruppen kommer att anordna happings för Sunneborna under den 28-31.  Planen är att smycka Sunne centrum i Hollywood- style så Sunneborna kommer att märka av det. De kommer även att kunna följa mitt arbete med RM och få reda på vad LC är genom Sunnekommuns blogg som jag är inbjuden att vara gästbloggare för.

2rmHur kom det sig att årets tema blev Hollywood?
Vi hade flera olika förslag som vi tyckte skulle vara lämpliga. Vi var alla överrens om att det skulle vara ett tema som lätt kunde passa alla och som bjöd in till att man klär ut/upp sig och byter skepnad för en kväll.
Ett tema som det var nära att det blev var bonde och bondgårdstema. Vi spånade mycket på hur vi skulle kunna jobba med förutfattade meningar om landsbygden. Men det kändes inte rätt, särskilt för oss eLCor, vi vill ha något mera glamoröst.
Så…vad är det som vi alla gillar att göra? – Jo klä upp oss, så varför inte göra raka motsatsen till lant och bondelivet= HOLLYWOOD.
När vi kom på den idén var det ingen som var svårövertalad.
Flanellskjortan och träskorna byttes snabbt ut mot glitter & glamour och höga klackar- den röda mattan och Oscarsgala var det självklara konceptet. Vi skulle ta Hollywood till Sunne och välkomna alla eLCor och Tablare med de röda mattan och champagne.

Ni erbjuder ett digert utbud av aktiviteter, är det någon särskild aktivitet som ni rekommenderar?
Jag skulle vilja pusha för Personal-shoper-aktiviteten. Butikerna i Sunne erbjuder är utöver det vanliga. För att nämna några så har vi underklädesbutiken Shangri la som blev vald till Sveriges bästa för några år sedan och damklädesbutiken Garderob fick utmärkelsen Sveriges bästa damklädesbutik.
Lovar att de som väljer denna aktivitet kommer inte att bli besvikna, utan rejält boostade. Det kommer att finnas hjälp med att få den looken som just du önskar och givetvis en mängd specialerbjudanden.
Varför inte prova på av vara som James Bond för en dag- vad kan vara mer Hollywood? Att få förverkliga det man hemligt gått och drömt om och bli en tvättäkta Bond för en dag måste ju vara hur kul som helst.
Du kommer att få prova både revolvrar och pistoler.
Detta lär bli aktiviteten du sent kommer att glömma….

1 månad kvar tills registreringen stänger, hur ligger det till med anmälningar och boende.
Anmälningarna kommer in varje dag, vilket är jätte kul. Vi har några boenden som är fullbelagda men det finns fortfarande många bäddar kvar. T e x finns det ca 80 % av bäddkapaciteten kvar på hotell Frykenstrand. Sen erbjuder vi ju ytterligare hotell, vandrarhem och camping så det finns alla typer av boendeformer kvar. Och tack vare en stor sponsor kommer vi kunna ha bussar som går mellan de olika boendena och huvudhotellet hela dagarna.

3rm

General och Generalskan för RM i Sunne

 

 

 

 

 

 

 

Tusen tack Pia Dahlberg,
RM generalska 2015, vi ses i Sunne!!!