Oktober

Flyttkartonger, målarfärg, slipdamm, (förvirrade) hantverkare och en familj som försöker hitta sina kläder… så är min vardag just nu! Vi är mitt uppe i en flytt OCH total renovering av nya boendet. Internet är i alla fall inkopplat och TV fungerar så de flest i familjen är nöjd.

Oktober har passerat som också är Rosa Bandets månad och Ladies Circle har som vanligt jobbat lite extra för det. I år har vi skänkt 10 000 kr till Rosa Bandet, plus att det samlats in massor runt om i våra klubbar. Det är så roligt att se vad som händer i klubbarna både på Face Book och på vår egen hemsida.

Jag har än en gång haft vår fantastiska huvudstyrelse på besök i min hemstad, vi har genomfört HS möte nr 2. Vi gick igenom frågeställningar vi diskuterade under KOM bla hur vi skulle kunna implementera våra värdeord utifrån våra hjärtan. En ide är att vi kommer att göra en reportageserie utifrån varje hjärta på vår hemsida. Så håll ögonen öppna!

Fakturan för KOM är klar och det blev billigare än planerat, mycket bra! Men våra resor blir dyrare, trots att vi budgeterat extra för resor så täcker det inte kostnaden. Detta är något vi alla kan hjälpas åt med. Det är billigaste färdsätt som gäller, 2:a klass tågbiljett 90 dagar innan resa.

VRO Anne och valberedningen är i fullgång och jagar kandidater till nästa års styrelse. Så missa inte chansen att få ut ännu mer glädje och vänskap från LC.

Jag har även glädjen att berätta att vi stiftat en ny LC klubb – LC 159 Stockholm Globen. Så roligt att vi växer och blir fler, men jag vet också att det är många klubbar som kämpar för att bli fler. Så kom ihåg att tipsa varandra även om man bor i en annan stad. Annika vår marketing manager jobbar även med en fortsättning på rekryteringskampanjen som vi startade i fjol.

I den Internationella boarden har det blivit lite förändringar, vår IPP Cindy Kempeneers har lämnat uppdraget pga personliga skäl och Gitte Hoyer fd IPP kliver in som ersättare. Alla vi som var på LCI konferensen i Vilnius vet vilket rörande tal hon höll till sin familj, det är inte alltid lätt att få ihop familjelivet och LC.
Önskar Er alla ett november med mycket mys och tända ljus.

Kram
Therese Sjögren