Redaktören tar ordet

Då var det dax, dax att lämna över posten som Ladies Circles redaktör till Annika Stagård.

Under två år har jag haft äran att vara er redaktör, två år som är fyllda med otroligt mycket värme och kärlek. Så många möten i ord och bild men även fysiska möten. Så glad att jag tog chansen att kandidera men framför allt att ni ville ha mig som er redaktör.

Knappt hade jag påbörjat min roll som redaktör när vi började prata om att göra om hemsidan. Oj, hjälp, ska jag fixa det? Jag som inte kan något om datorer…

IMG_0768a

 

Men som jag sa under min kandidatur i Lycksele 2013 så ville jag vara en del av huvudstyrelsen och som redaktör spegla verksamheten i våra klubbar och sprida inspiration runt om vårt avlånga land.

Jag erkände även där och då att grammatik inte varit något favoritämne i skolan men jag gillar utmaningar och tror att man med en stor vilja kan komma långt.

 

Tack vare min vilja att lära mig och min drivkraft att alla medlemmar i LC ska kunna kandidera och vara en del av HS så fick jag tillsammans med MM och Weblady 2013/2014, lagom till huvudstyrelsemöte 2 i oktober 2013 fram en ny hemsida. Och jag tror och hoppas att min okunskap om datorer gjord att vår hemsida nu är enkel att arbeta med oavsett förkunskaper.

Det är tack vare er medlemmar som jag har kunnat publicera artiklar och inlägg om vad som händer i klubbarna, lokalt- och nationellt.
Jag är övertygad om att många har fått idéer och inspiration, TACK!

Alexsandra Hullberg
Redaktör 2013-2015
LC 155 Hjo Guldkroken

“Allt är möjligt”