Reseberättelse från charter av LC 159 Stockholm -Globe

Hur glad blir man inte?!
För ett par månader sedan så nämnde vår nuvarande weblady att hon minsann skulle vara med och starta en ny klubb i Stockholm och bjöd in mig/vår klubb till den “obligatoriska” charterfesten som skulle initiera klubbens början i LC-världen. Funderade inte länge på att anta inbjudan och i helgen var det äntligen dags. Jag och en klubbkompis satte oss på tåget till Stockholm på fredagen för att i god tid komma upp till lördagens festligheter. Fredag och lördag förmiddag spenderades med att strosa runt i huvudstaden, gå på Abba museet och se på de vackra körsbärsträden i Kungsträdgården (vilken blomsterprakt).
Charter_LC159
På lördag eftermiddag/kväll tog vi oss ut till Hornstull och Garants festvåning. På plats välkomnades vi av medlemmarna i LC159 och ett glas bubbel.
En kort stund för mingel och sedan var det dags att sitta till bords. Under middagen hölls den traditionella ceremonin för klubben och både tal och lyckohälsningar tilldelades. Helen Johansson som var kvällen toastmaster hade satt ihop en trevlig musikquiz som teamade ihop gästerna ordentligt. Stämningen var god och strax var det dags dela borden och skaka loss benen i lite dans. Vid sådana här tillställningar ser man verkligen vad LC/RT anda är. Alla bjuder på sig själva och pratar med allt och alla. Man blir glad och entusiastisk för att tillhöra denna organisation.
Allt som allt var det en lyckad, välorganiserad och rolig charterfest LC159 bjöd på.
Michela Nalin
LC2 Helsingborg