Riksmötet i Lycksele – i rock´n´rollens tecken!

Riksmötet i Lycksele – i rock´n´rollens tecken!

Hej Nina, du har en viktig roll det här året eftersom du är årets Riksmötes-Generalska. Du (med flera) ska se till att omvandla Lycksele till årets hetaste partyplats.Vad kan vi deltagare förvänta oss av årets Riksmöte?

Ni kommer att få uppleva glädje, gästfrihet, bokstavligen fartfyllda upplevelser och en massa Rock ´n´ roll.

Hur har Lycksele-borna reagerat när ni berättar om detta arrangemang?

Lycksele-borna tycker att det är häftigt, det blir ett av våra största arrangemang någonsin. Däremot så tror jag inte att de riktigt vet vad det innebär att få besök av oss alla underbara människor samtidigt under samma helg.

Har det varit lätt att få med företagarna/besöksnäringen i ert planerande?

Den lokala näringen har varit väldigt positivt inställda redan från början. Även företag utanför orten hakar på. Den 20 februari har vi en informationsträff för alla inblandade. Alla som har att göra med riksmötet; boendeanläggningarna, aktiviteterna, transportföretagen, flyget, handeln och inte minst våra familjer och gamla LC-klubben och PM:arna.

Årets tema är ROCK´N´ROLL – hur kom det sig att det blev det?

Lycksele är en motorstad och arrangerar Motorveckan varje sommar med drygt 50 000 besökare. Med motorer och fina bilar följer ofta musik och klädstil och många av oss i RT och LC i Lycksele gillar det. Vi gillar helt enkelt rock ´n´roll!

Ni erbjuder verkligen ett digert utbud av aktiviteter i samband med RM, är det någon speciell aktivitet som just du vill rekommendera?

Om ni inte har testat forsränning och särskilt inte forsränning i våra älvar ska ni absolut prova det.

Jag har valt aktivitet “Cruising” vilket säkert blir superkul – men jag undrar, vad är “Vi8” för nått?

Ja, cruisingen blir grym. Vi8 är en klubb med 8 grabbar som kallar sig för” ett gäng medelålders raggare” De har en klubblokal inredd i 50-tals stil och garaget är fullt med häftiga och snygga bilar. Det är inte vem som helst som får besöka deras klubblokal och som ni förstår är deras ögonstenar putsade och blanka till RM2013.

Coolt! Tack så mycket för att jag fick vara nyfiken på dig. Jag med flera ser verkligen framemot att komma till Lycksele i juni!

Du är hjärtligt välkommen till Lycksele!