RO har ordet

Jenny 2016

 

Den 1 juli var kanske ingen speciell dag? Kanske bara en härligt solig fredag i början av sommaren, …eller?  För mig var det startskottet på ett år av mitt liv som jag ska sent ska glömma – för det var dagen då jag tillträde posten som Ladies Circle Sveriges riksordförande 2016/2017. Ett år jag sett framemot, och förberett mig för, i minst ett och halvt år.

I skrivande stund har våra 149 klubbar, från Ystad i söder till Gällivare i norr, ett sommaruppehåll. Ja, nästa i alla fall… Jag vet att de flesta klubbstyrelserna träffas för att få klart höstens program, och övrigt laddar vi för hösten.

För egen del är det en ganska högintensiv LC-period just nu. Mest fokus ligger på att få alla bitar på plats till vår stora kick-off som vi har för alla våra blivande ordförande (KOM – klubbordförandemöte). Detta gör vi som ett så kallat side-by-side-evenemang med ”Round Table” som är vår manliga motsvarighet. I år hålls evenemanget på Strand Hotell på Öland och uppslutningen kommer att bli fantastisk. Närmare 400 personer beräknas delta! 

I övrigt är det fokus på vår internationella konferens som hålls i Kapstaden, Sydafrika, den 24-28 augusti. Vi är 38 svenskor som deltar i konferensen tillsammans med eLCor från ytterligare 39 länder som är anslutna till Ladies Circle International. I mitt nästa RO-brev kan du läsa mer om resan dit.

Med dessa orden vill jag önska dig en härlig sommar och hoppas att vi kanske ses eller hörs framgent!Print

Soliga hälsningar
/ Jenny Hultman

”Let us bloom”

Ps. Vill du komma och gästa oss i Ladies Circle?  Skicka ett mail till: info@ladiescircle.se