Sköna maj

Ett helt nytt användningsområde för löpar-fickan till iphone! Perfekt om man vill ha båda händerna fria och undvika nackspärr när man LC-fixar.

Så är vi då äntligen inne i maj månad! Förhoppningsvis blir det nu äntligen lite varmare. Ute har det ju varit ganska svalt hittills, men för mig och resten av presidiet i LC råder riktigt högtryck just nu. Vi håller på att färdigställa bokslutet inför revisionen, göra kallelse med bilagor till vårt riksmöte i juni samtidigt som vi planerar uppvaktning av LC Norge på deras 50-årsdag och LCI i Zambia i augusti.

Även om det alltså är en mycket hektisk tid just nu, så är det också en härlig sådan. Ljuset är här på riktigt, det blir varmare, man tar tag i trädgården och andra projekt och ser fram emot sommaren. Skönt då att den inleds just med riksmötet! Jag hoppas att alla längtar och laddar för ett par fantastiska dagar i Lycksele.

När vi jobbar för högtryck, så betyder det också att en del information kommer att gå ut inom den närmaste tiden. Så håll utkik i mailkorgen och på våra webbsidor för att inte missa något. Ett längre nyhetsbrev till er medlemmar kommer i mitten av maj.

Ha det skönt till dess! /Malin